2021-04-13 437 浏览
等外卖时间过长!! 50分钟 完全接受唔到!!!嗌外卖谂住快食. 已经预早落order. 去到餐厅问个staff有未, 佢话仲要等多阵, 因为前面仲有张单, 话有嘅时候会攞出餐厅叫number. 个时已经等左半个钟. 好我等. 一路等 见到好多等堂食嘅人已经有位. 继绩耐心等. 等下等下 连岩岩堂食有位入去餐厅嘅人都开始食紧. 再过20分钟, 都冇人拎外卖出黎. 净系见到出餐位不停出堂食🙄🙄 再等落去唔系办法 我都要番工. 我入去餐厅问我个order 得未, 个staff 望两望, 系枱面拎起袋已经pack 好嘅外卖. 眼见其实枱面有好几袋pack好左嘅外卖, 点解可以唔拎出去俾人🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ 门口有好几个都系嗌外卖等左好耐同问左好多次. 五分钟路程, 终于番到公司可以开餐. 本生已经对外卖食物质素冇要求. 但系个饭系冻完全唔ok🙄🙄🙄 个炸鸡同冇炸冇分别😑😑只希望餐厅可以改善人手问题 同埋唔好净系出堂食食物. 做唔到甘多order 我唔介意你一早取消order.
等外卖时间过长!! 50分钟 完全接受唔到!!!

外卖自取