2020-08-08
自限聚令实施后, 主要都系买外卖返屋企食, 屋企人揸车经过大角咀一带, 有唔少食肆都推出外卖自取优惠, 有兴趣试试其中一间新开韩食餐厅, 外卖自取照价8折! 款式唔算多, 炸鸡、PIZZA、饭、意粉, 样样有D~PIZZS即叫即焗, 大约等20mins就可以拎得!餐厅内地方整洁, 天花上挂满假樱花, 第日有机会黎堂食, 打卡都唔错!外卖都有附送三款韩式前菜过下口瘾 【黑松露薯条】HK$42 (再8折)虽然外卖返到去薯条已经被倒汗水整林哂, 相信如果即炸起即食系唔错, 粗薯条多薯肉, 配上味道够重既黑松露酱食系唔错!【软壳蟹忌廉汁意粉】HK98 (再8折)原只软壳蟹很酥脆, 意粉比预期中干身, 忌廉味偏淡, 食哂都唔会觉得好漏【啖啖肉Pizza】HK$128 (再8折)集合猪牛鸡肉、火腿、洋葱、红黄椒、蕃茄酱、黑水榄, 厚批PIZZA, 馅料集中系中心位, 跟面包比例相等, 蕃茄酱味道最为突出, 有少少肉做点骤, 如果馅料可以平均一d, 丰富一d会更好跟餐+$20/杯可配乳酪, 由餐厅自行调制, 试哂两款味道, 士多啤梨乳酪、芒果乳酪: 入口幼滑, 有淡淡果香, 不太甜, 相比下士多
PIZZS即叫即焗, 大约等20mins就可以拎得!
外卖都有附送三款韩式前菜过下口瘾
【黑松露薯条】HK$42 (再8折)
粗薯条多薯肉, 配上味道够重既黑松露酱食系唔错!
【软壳蟹忌廉汁意粉】HK98 (再8折)
【啖啖肉Pizza】HK$128 (再8折)
士多啤梨乳酪、芒果乳酪: 入口幼滑, 有淡淡果香, 不太甜, 相比下士多啤梨乳酪最好饮, 果香味较重一点