2021-11-27 856 浏览
是日外卖早餐,点知个煎蛋入面有只小小强🪳,打去舖头叫佢换个盒比我并要求送上门,接电话个阿姐竟然问我:你系咪打开先见到有小强🪳?唔打开点会见到只小强🪳呀!阿姐话:依家好忙,我地唔会送过去,你自己过黎换啦!What!依家你舖头d野有问题,新做一份并送过黎都唔过份吧!你以前pack漏野都会送过黎,个阿姐急急脚话佢唔知道,跟住揾左第二个阿姐黎听电话。第二个阿姐叫我过去换过,或者下次个餐整多份比我。依家系你d野有问题呀,态度好d好唔好!一句唔好意思都冇!我食少个煎蛋唔紧要,我晏昼拎返去比你!晏昼拎返去敏华舖头,收银个阿姐竟然问我依家要换d咩比你?!请问依家几点?!我仲要你换份新既煎蛋比我做咩?一句唔好意思都冇!仲话听唔明咩有小强🪳,我好大声话,你地既外卖入面有小强🪳呀!!!个阿姐最后退左份煎蛋钱$6比我。一句唔好意思都冇!!!有冇搞错呀!你地厨房卫生真系好差呀,竟然有小强🪳系食物度!要打去食环署投诉你地食物不洁!
唔打开点会见到只小强🪳呀!
阿姐话:依家好忙,我地唔会送过去,你自己过黎换啦!
牛面+煎蛋
外卖自取