餐厅: 湯加 (形薈)
资讯:

见到其他评论都话堂食服务态度差 但外卖都一样差到sir 我地用网上外卖平台喊左三个餐 其中一个米线比左通粉 跟餐又少左肠仔炒蛋 其实已经第二次买哩间 但佢两次都比漏 第一次就屈就照食啦 第二次觉得两次比漏真系好过分 跟著打电话落去想叫佢地送番个肠仔炒蛋 打左四五次先听 听电话个店员唔肯送番上黎 又话”我地人手唔够 下次落单再送番比你” siu4你地比错餐 唔即时送 重想我地下一次帮衬? 未见过咁唔识do既餐厅 跟著我地都系企硬话要依家送 但佢死都唔肯 只可以话哩个customer 同 listening gap大到雷 各位potential customers真系谂清楚先帮衬
外卖送餐