2022-02-24 251 浏览
疫情关系,  WFH, 日日在家煮食. 真系食到口淡淡....今日就外卖逗一下自己开心啦. 行过见佢有个套餐真系几吸引: 1. 意式冻肉意及芝士拼盘2. 焗面包球 (Garlic Butter & Pesto Rosso)3. 意式焗肉丸 4. +$128 有自选意大利红或白酒一支, 我要左红酒再叫多个肉酱宽条面, 呢餐仲唔系 Chill @ Home??? !!!! 真系超满足.  每款都有惊喜, PizzaExpress 真系从不让我失望!1. 意式冻肉意及芝士拼盘, Parma ham , Salami, Cheese (有2款), 已经好正, 再加小食唔知咩名. 系似有个小甜椒入面夹左吞拿鱼. 呢个超好食! 我还自家倒了少少蜜糖配芝士, 之前有食家教的. 绝配! 2. 焗面包球 配 Garlic Butter & Pesto Rosso, 香蒜酱淡味, 香草酱浓味. 两个都好食. 3. 意式焗肉丸, 一个好浓蕃茄酱 base 既肉丸.  食完肉丸, 个酱仲可以用来伴 pasta. 劲好味4. 意大利红酒,  薄身偏甜.  几易入口. 配芝士, perfect! 惊自己唔够饱,

行过见佢有个套餐真系几吸引:
1. 意式冻肉意及芝士拼盘
3. 意式焗肉丸
4. +$128 有自选意大利红或白酒一支, 我要左红酒

惊自己唔够饱, 仲要加个肉酱宽条面. 明明已经好饱, 结果又全清了....呢餐实在太肥美. 又要开始减肥啦.

2022-02-23
外卖自取