2025-01-07 373 浏览
之前食过海南鸡饭 同埋串烧, 今次就想试下其他菜式😉本来就咁嗌两个饭但系又想健康啲所以多加两碟菜1️⃣香辣红咖哩牛肉饭一大开已经香喷喷, 味道有些辣辣地, 果然系香辣. 牛肉口感软淋, 味道有椰香味, 份量满一盒, 觉得物有所值👍🏻2️⃣菠萝烧鸡炒饭一打开 面布满猪肉松, 惊喜到唔知点讲好😉. 炒饭 入口有镬气, 味道又够, 中间有啲提子干, 令到味道 层次提升. 整体份量又多, 一整盒满晒, 唔会因为外卖而偷工减料😌3️⃣马拉盏西兰花🥦🐙炒八爪鱼须(少辣)整体味道好滋味, 西兰花同埋八爪鱼须包满马拉盏, 味道唔会得个咸字, 系浓味得嚟, 带有多层次嘅美味, 八爪鱼须唔会韧, 西兰花好入味, 平时少食蔬菜嘅人, 都会食得津津有味. 我就钟意食呢个味道😋4️⃣虾膏炒杂菜 (少油)有多种蔬菜种类, 四种颜色💚💛🤍🧡, 分别系绿色同白色西兰花, 椰菜, 红萝卜条, 草菇, 粟米仔, 坐一啲都唔马虎😉. 是味道系咸虾膏味, 好入味, 外卖口感都好好, 朋友好钟意食呢个菜😋见到卡位 好舒适, 靠边系大玻璃, 望到街景唔错中间 坐位几宽敞地点方便奥运站出 C5 出口一路沿住天桥行到尾就到西九汇商场落两条自动电
之前食过海南鸡饭 同埋串烧, 今次就想试下其他菜式😉

本来就咁嗌两个饭
但系又想健康啲
所以多加两碟菜

1️⃣香辣红咖哩牛肉饭

2️⃣菠萝烧鸡炒饭

3️⃣马拉盏西兰花🥦🐙炒八爪鱼须(少辣)

4️⃣虾膏炒杂菜 (少油)

见到
卡位 好舒适, 靠边系大玻璃, 望到街景唔错
中间 坐位几宽敞

地点方便
奥运站出 C5 出口
一路沿住天桥行到尾
就到西九汇商场
落两条自动电梯
到地面 转咗, 就系水门鸡
  • 马拉盏西兰花🥦🐙炒八爪鱼须