2022-04-02 48 浏览
而家疫情真系好少出街食,咁啱喺外卖APP见到依间韩式炸鸡餐厅好似几吸引,就心思思叫咗你试吓,明知道运送途中可能炸鸡会冇咁好食,但依间可能因为近我屋企,所以时间掌握得好好,喺屋企食嘅时候都唔觉得冧晒。半半炸鸡入面有原味同埋甜辣味,原味原来辣辣地,好似kfc咁😂😂但又炸得好脆,而甜辣味就好特别,中和返本身的辣味 无骨蒜蓉蜂蜜炸鸡我就中意食蒜蓉蜂蜜味多啲,因为佢嘅汁唔会太咸,蒜蓉味好够,再加埋甜甜蜂蜜味🥰🥰🥰🥰劲正!泡菜饼估唔到百几蚊一块泡菜饼咁大块!然后好似pizza 咁,劲饱肚😂而且泡菜份量好多,酸味唔会太多。石锅拌饭石锅拌饭材料很多,有猪肉,煎蛋,紫菜,皇帝菜, 😂😂😂😂落埋餐厅配上的酱汁,令到成件事好似去左韩国食咁。好有韩国风味。BB牛仔骨饭套餐套餐配上很多配菜,有香肠、芽菜,萝卜等等😂😂😂 然后牛仔骨好有牛味,唔会太冧,有口感!

半半炸鸡

无骨蒜蓉蜂蜜炸鸡