2020-12-22 629 浏览
🇭🇰蒲东小馆·因为𠮶日好想食上海野 所以就嗌咗呢一个外卖 点知超级惊喜 所有野质素都唔错 而且咁多野食超级开心🥳·全日套餐$60佢呢一个全日套餐都几抵食 系包1个饭/面 1个前菜同埋1个饮品 好丰富🤤🤤我哋个主食就嗌咗上海粗炒面 佢唔会话太油腻 而且个味道都做得唔错 之后前菜嘅话我就系下面一次过讲啦😎😎·鲜肉小笼包$38/4只因为我𠮶日太想食小笼包啦 所以就算外卖会难食我哋都照嗌咗 点知超级惊喜😍😍佢黎到仲系微暖嘅 而且入边超多汤汁 个皮又唔会太厚 超级好食 佢外卖都咁好味 堂食应该仲正😏·五小碟$112呢个见到都开心 佢话就话小碟 但系其实每个份量都几多 食得超开心😍😍印象最深系佢个脆皮素鹅 佢系真系超脆 而且唔会话好油 腐皮个层次做得超好🤤之后佢个四喜烤夫又系做得超出色 系真系索晒啲汁 而且个蜂巢结构口感好好😌之后个蒜香四季豆就正正常常啦 反而个手拍青瓜几好味 超级开胃🥒之后个糖醋小排就麻麻地啦 唔知系咪煮耐左 佢个肉比较un 但系个汁系OK嘅最后仲有个鸡丝粉皮 呢一个都OK嘅 不过我觉得佢个花生酱有啲太浓 太抢味🤔·#rbyeat#rby中菜#rby油麻地·📍油麻地弥敦道555号
🇭🇰蒲东小馆
全日套餐$60