2023-10-23 483 浏览
餐厅开业一段日子,之前已经试过外卖佢嘅Tropical Hawaiian Pizza, 超惊喜!小厚批,又香又脆,芝士份量适中,唔会有觉得饱滞感觉。今天,外卖佢嘅Dinner Set, 超有诚意!头盘牛油果沙律,满满的一盘沙律菜,沙律汁另上,沙律汁好清香,好好味😋海鲜意大利面,有虾有青口有鱼,再加小蕃茄,分量十足!🦐好弹牙, 青口新鲜,意粉有浓浓的香草味,唔会太咸。建议一定要兜匀先开始食,因为意粉底部有好多汁!👍 一个百多元的Dinner Set, 有头盆有主菜有甜品有饮品,价钱合理😍 如果有时间,其实可以坐低在餐厅用膳,因为餐厅环境宽敞, 舒适, 而服务员态度友善。极有礼貌,常常笑容满面。😙
今天,外卖佢嘅Dinner Set, 超有诚意!

Pizza,  Pasta
10 分钟 (外卖自取)
Pizza,  Pasta
  • Pizza