2020-10-24
💁🏻♀️ Cafe Fabulous (旺角) 🍽-放左工太懒唔想出街食又唔想自己煮,同细佬叫左app外卖 (另外的 就不了)叫左个二人套餐,埋单唔洗两旧水!二人套餐 ($198)蜜糖芥末鸡翼有5只🤪🤪 送到来仲系热辣辣,鸡翼俾蜜糖包住晒,仲有少少芥末嘅辣味,而且都几大只,好味啊~炸薯条配黑松露酱薯条难免会腍左啲,我地再返焗来食,都唔错!再点埋黑松露酱,好惹味啊~忌廉海虾明太子意粉几高质,明太子味超级无敌浓!啖啖意粉都食到明太子同海虾🦞😍😍😍而且就算系外卖送过来,意粉一啲都唔腍,好有咬口,推荐👍🏻👍🏻芝士忌廉黑松露野菌意粉比起明太子果个冇咁浓味,如果中意食清淡啲嘅可以试吓,野菌都几足料👍🏻蜂蜜绿茶+ 蜜桃🍑红茶饮品都几大杯,个人中意蜜桃红茶多啲,叫热嘅够养生📍 Cafe Fabulous (旺角)#旺角 登打士街43H号登打士广场9楼#小丸子揾食记 #小丸子旺角-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram
二人套餐 ($198)
蜜糖芥末鸡翼
炸薯条配黑松露酱
忌廉海虾明太子意粉
芝士忌廉黑松露野菌意粉
蜂蜜绿茶+ 蜜桃🍑红茶
饮品都几大杯,个人中意蜜桃红茶多啲,叫热嘅够养生
📍 Cafe Fabulous (旺角)
#旺角 登打士街43H号登打士广场9楼
#小丸子揾食记
#小丸子旺角
#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn