2022-01-18 7 浏览
人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀).发现咗呢个498 2人鸡煲套餐,见到好多人share啲相都好靓而且好似乜都唔使准备咁。见咁耐冇食鸡煲今日我哋就去咗尖沙咀度拎,果然基本上咩都齐备晒,餐具调味料酱油汤汁所有都齐。.⭐️招牌麻辣鸡煲⭐️.用打火机或者火枪点燃佢本身准备咗嘅两个炉头,个鸡煲本身都已经熟,就算由尖沙咀拎返屋企嘅时候都仲温温地,所以好快就滚鸡件非常之入味,微辣令味道更香口.⭐️老坛酸菜鱼⭐️.因为我哋系四个人食所以再加左一份酸菜鱼,你可以选择唔食鸡煲住热咗呢个酸菜鱼先。因为佢哋装嘅器皿本身已经可以即刻加热,鱼肉都有好多而且几滑,大量嘅酸菜令汤汁酸酸辣辣,入面仲有少少粉条.二人套餐佢仲包括两款肉,饺/丸类拣两样,豆品或者蔬菜类拣两样,粉面以及两支自家制饮品。肉类可以拣黑豚猪或者牛,我哋拣咗牛肩胛同埋雪花肥牛,另外丸类方面其实佢有啲比较特别嘅,例如姜汁皮蛋贡丸/芋泥包心丸,而且蔬菜嘅选择佢都好多,有莴笋白萝卜冬菇秀珍菇鸡髀菇等等.饮品方便好似出面任食嘅台式火锅咁都有自家制嘅茶饮,蜂蜜菊花路洛神花茶桂花乌龙或者玫瑰茉莉四种入边拣两种.人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀)尖沙咀海防道38-40号中达大厦3楼
人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀)

⭐️招牌麻辣鸡煲⭐️
鸡件非常之入味,微辣令味道更香口

⭐️老坛酸菜鱼⭐️

人和月鸡煲火锅店 (尖沙咀)
尖沙咀海防道38-40号中达大厦3楼