餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2021-02-06 56 浏览
由于禁咗晚市堂食 钟意食饺子既我只好外卖自取自己最爱既饺子返屋企慢慢食 去咗自己食开既饺掂 嗌咗一份十只既饺子同两个小食 一于黎个一个人既浪漫🥰🥰🥰饺子简咗至尊松茸猪肉汤饺 其实自己一直都几钟意食饺掂既饺🥟 因为除咗足料皮薄 松茸加入咗系猪肉度 唔会太单调 仲觉得个状元九鼎汤 几清甜 鲜而不淡 汤由猪肉赤小豆粉葛等配料煲制 主打无添加味精 所以单饮可能会觉得淡味咗 建议最好配埋饺子一齐食 咁味道就岩岩好❤️ 另外都觉得一定要+$1分开返汤同饺子 怕太长时间拎到返去会影响口感🤔回味手拍青瓜🥒系我最钟意既小食 份量都唔少 加咗蒜蓉同醋 惹味又开胃又爽口😚四川凉皮系我好钟意既重庆小食 凉皮口感好爽弹 配埋了小辣带酸的酱汁 铺上咗一堆花生碎同青瓜丝 口感丰富唔单调 份量也很多😆

外卖自取