2020-04-05
食到佢地既外卖喇~~今晚唔想出去揾野食~上openricce揾下揾下,,,揾到御膳佢原来区区都送,,,我超suprise~跟住我见到佢个避风塘炒大肉蟹加士多啤梨骨餐,,我即刻嗌左,,,黎到都呆左,,,我本身谂坐黎到都会出哂倒汗水存喇~但算啦~唔好出街佞,,点知黎到我系心心眼左~佢每一盒都用保温袋袋住,,,,一拆盒所有野都仲系暖架~一开波就食左个蟹钳先,,,,哎呀,,,好入味呀,,,好多肉,,,佢地细心到就己经每部份都帮人打烂哂D蟹壳喇一啖蟹肉,,加一啖炸蒜,,,极品呀~~~跟住再开埋个士多啤梨骨餐,,,一打开有重重的士多啤梨味,,,劲厚肉,,,夹小小肥膏,,唔太多,,岩岩好~呢个送饭系正既~同埋好开胃呀~同屋企人抢住食~平时食咕噜肉都食到厌,,,所以觉得呢个好新鲜,,,,食完己经想番兜。再嗌多个啫啫芥兰煲,,,,份量多,,,佢仲摆左虾干入去~好钟意,,,
我超suprise~
点知黎到我系心心眼左~
佢每一盒都用保温袋袋住,,,,
一拆盒所有野都仲系暖架~
一啖蟹肉,,加一啖炸蒜,,,极品呀~~~
劲厚肉,,,夹小小肥膏,,唔太多,,岩岩好~
呢个送饭系正既~
同埋好开胃呀~同屋企人抢住食~
题外话/补充资料:
黎紧果个月我谂我都会嗌多次御膳私房菜,,,因为真系好抵死,,,
食物用心~份量又够大~