早前团购了4张代用卷, 分开2次黎食第一次充满期待地去食, 好少人唔洗等位,首选系想试梳X厘, 老板娘话是日冇供应(当日店内只得老板娘, 老板娘老公, 仲有一位后生少少的女士做野, 可能识整梳X厘的主持人休息)转左美女与野战: 唔明有咩特别, 心太软: 唔明有咩特别恋恋京都: 只系普通雪糕啰 可能太高期望, 食物黎到觉得冇咩惊喜, 只属一般, 如非团购半价, 以正价消费会觉得好唔抵第二次系团购卷到期前再黎食, 好多人, 等位等左一阵,自上次的经验, 今次没有任何期望, 只系想用左D卷既心态, 首选都系梳X厘, (今日厨房齐晒人系度整野), 后生仔哥哥回覆都系冇梳X厘, 以为佢意思系卖晒, 又转食草莓奶冻, 开心乐园, 三兄弟, 腰果露,草莓奶冻: 好得, 正开心乐园: D所谓芒果汁-->好似D超市浓缩果汁加水, 好难食(一向对食冇咩要求的我, 都觉得好难食), 元朗B仔芒果捞好过佢几十倍, 又平又大碗三兄弟: 冇期待, 反而有少少惊喜, 几好味腰果露: 好水, 好淡其实第一次令我打呢篇食评个重点唔系D野好唔好食, 而系我地俾钱时, 眼见迟过我们入坐的客人竟然食紧梳X厘, 唔系冇
早前团购了4张代用卷, 分开2次黎食

第一次充满期待地去食, 好少人唔洗等位,
转左美女与野战: 唔明有咩特别,
心太软: 唔明有咩特别
恋恋京都: 只系普通雪糕啰

第二次系团购卷到期前再黎食, 好多人, 等位等左一阵,
自上次的经验, 今次没有任何期望, 只系想用左D卷既心态,
又转食草莓奶冻, 开心乐园, 三兄弟, 腰果露,
草莓奶冻: 好得, 正
三兄弟: 冇期待, 反而有少少惊喜, 几好味
腰果露: 好水, 好淡

其实第一次令我打呢篇食评个重点唔系D野好唔好食,
而系我地俾钱时, 眼见迟过我们入坐的客人竟然食紧梳X厘, 唔系冇供应咩?
问返哥哥仔, 原来亚老细话头先多人就唔整?!!

吓, 咁如果多人, 个个都ORDER心太软, 咁系咪又唔够焗炉唔整呀? 咁不如你要求D客人唔可以ORDER啰, 只限ORDER D一早整定既野啰, 再唔系唔好开铺啦, 仲叫我地下次去食过, 唔该晒㖞!!

2011-04-29