2018-12-10
今日终于约到朋友黎食香港邮意 之前系网上见到装修唔错地方又够阔落,已经想试好耐但同朋友夹唔到时间 今日终于比我等到!店入面地方好大 好岩约朋友上黎慢慢食慢慢倾 野食方面我地叫左个水牛芝士巴拿马火腿蕃茄酱薄饼 即叫即整! 虽然等左15-20分钟 但真系好好食 个皮好脆 又唔会话太干,同朋友一人食左半个都唔会话好济 值得一试!饮品方面就叫左泡沫咖啡同趣脆奶冰,不过不失,另外仲有其他特别饮品留番下次在试,但留意番每位最少都需要点一杯饮品.店入面仲有好多明信片卖 各有特式 同埋仲有d特别corner位可以比人打卡.仲有部分座位系好似日式咁 坐系地下个垫上面 好休闲既感觉另外, 因为地方阔 好岩一班朋友黎聚会 平时多人聚会难揾地方 有地方都比较逼 但呢到真系一个好好既选择.下次仲会约朋友黎