2018-06-07 54 浏览
餐厅位置静中带旺,同朋友撑枱脚确系非常好! 我哋闲聊咗一个晚上,感觉非常良好,全因食物质素好,店员又非常有礼,真系一个好好享受日式料理嘅地方。知道人人都要食佢既鳗鱼饭,叫咗一个,个portion好大,另外再点左一盆杂锦寿司,共有12款鱼生, 非常吸引呀每一款都好新鲜,店员好有心咁介绍哂佢哋既名 ,款款都好味又新鲜,但可惜我记性唔好,又停唔到口……记得既名只有左口鱼裙边、中拖罗鱼、海胆、三文鱼腩等。茶方便呢系用咗而家好多日式料理都用嘅烘茶,味道系比较特别,好能清走鱼生既味道,等你好好品尝每一款鱼生既独特。讲番个鳗鱼饭,师傅手势真系做得非常好,个皮好薄烧得好脆😍,肉质非常新鲜,唔林兼爽口😋😋而的鳗鱼酱方面,如果系食得比较重味嘅你可叫师傅再加多码啊!最后食埋个靓靓水信玄饼,配黑糖和黄豆粉,真的别有一番美的口感!

知道人人都要食佢既鳗鱼饭,叫咗一个,个portion好大
,另外再点左一盆杂锦寿司,共有12款鱼生, 非常吸引呀
每一款都好新鲜,店员好有心咁介绍哂佢哋既名