2022-10-29
今日同朋友喺观塘行行下街想食韩国嘢,于是就揾左呢间喺观点中心嘅小火焰餐厅~好好彩1830去唔洗等位~7点基本上已经满座一入到去餐厅都阔落,装修都有韩国feel🇰🇷我哋叫左3款嘢食,值得一赞系上菜速度真系好快,等左大约15分钟已经上齐晒,啲嘢食仲要热辣辣😆!拉丝芝士BB猪肋骨伴泡菜炒饭 $108拉丝芝士同泡菜炒饭系完美配搭!每一啖既满足又好邪恶😈 猪肋骨亦都好入味,一啲都唔柴😸 重点系份量好多,同朋友share就最啱炸鸡combo $88 入面有鸡软骨、甜辣炸鸡、同埋芝士薯条🍟甜辣炸鸡好嫩滑,配合埋甜辣酱好开胃~鸡软骨同芝士薯条热辣辣好好味😋 呢款真系好抵食,聚会必叫!炸紫菜卷 $48 首先个炸紫菜卷炸得好香又好酥脆,而入面包住左啲韩式粉丝,食落一啲都唔会觉得油腻,仲想一啖接一啖食😎呢个小食都己有惊喜!食完同朋友已经好饱,未试到佢嘅甜品🍮下次一于再试呢间平价又抵食嘅韩国小火焰餐厅😋😋
拉丝芝士BB猪肋骨伴泡菜炒饭 $108
炸鸡combo $88