2020-05-07
#fafafoodblog #fafafoodblog荃湾 #fafafoodblog放题<荃湾高质放题>😍每位228 蚊既放题缘聚 地方够大 野食众多 有 d野食可以用 qr quote点 另有一 d野食 系出面拎 , 食物选择多 首先拣个汤底 有各式边炉料 菜 面 丸 猪牛羊鸡 , 跟住日本刺身 雪糕 饮品 啤酒可乐汽水任饮 应有尽有👍🏻🍴刺身 有三文,吞拿 带子 , 𫠒红 希灵 牡丹虾等等 都算新鲜🦐🐟🍴汤底点左麻辣锅 佢麻味偏少 辣味偏多 🌶️ 落野食几香 我就钟意落 d杂菇 粟米🌽 蕃茄调味 🍴小食有香脆春卷 炸鱼皮 炸鸡软骨 八爪鱼 中华沙律等等 🙂🍴天妇罗炸得唔错 虾肉弹牙 🦐仲有甜南瓜同 茄子🍆🍴打边炉料十分唔错 肥牛够爽口 牛肩位弹牙 牛味浓 仲有香滑既豚肉🐷 香浓羊肉等等🍴出面拎既野饮好多 清酒 梅酒 日本啤酒 各式茶 汽水 都有 好多选择 正😍#放题 #任食 #打边炉 #火锅 #麻辣 #肥牛 #任饮 #天妇罗 #刺身 #三文鱼 #日本菜 Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻
<荃湾高质放题>😍
🍴天妇罗炸得唔错 虾肉弹牙 🦐仲有甜南瓜同 茄子🍆
Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#缘聚鲜锅
荃湾众安街55 号大鸿辉中心3 楼
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog荃湾
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓
欢迎喺唔同平台观赏fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓