2023-11-29 289 浏览
铜锣湾人生饮过最伏手打柠檬茶 前排先讲完林香柠 点知短时间内又要讲多次 每日一杯肥仔水嘅我 今次试试铜锣湾店⭐️招牌手打柠檬茶$28 难饮到 我以后对柠檬茶冇兴趣.1️⃣首先最伏系佢哋嘅茶底😥颜色混浊深色到你话佢系咖啡奶茶都有人信🤮苦涩到爆 饮一啖你会想合埋眼𠮶种我觉得呢杯柠味同甜度应该都几高但茶底太浓 太苦涩 其他咩味都试唔到2️⃣佢成杯都系冰 基本上两啖饮完 系真系两啖就冇.或者可能有人钟意佢哋但真系唔啱我口味啦 伏伏伏仲要铜锣湾店 keep住好多人买 完全唔明点解.封面图打咗灯 为咗俾大家睇清楚成杯最后2张图 可以见到实际有几灰暗.🔥x你 我仲要买咗四杯呀🔥以后去茶餐厅会饮多啲冻柠茶.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_铜锣湾#hkfunfoodrecord以身试伏 .#林香柠手打柠檬茶 (景隆街) (铜锣湾)地址:铜锣湾景隆街2号地下B号舖.⭐评分:味道:1/5环境:-/5 服务:-/5抵食:1/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie
1️⃣首先最伏系佢哋嘅茶底
以后去茶餐厅会饮多啲冻柠茶
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_铜锣湾
#hkfunfoodrecord以身试伏
#林香柠手打柠檬茶 (景隆街) (铜锣湾)
地址:铜锣湾景隆街2号地下B号舖
⭐评分:
味道:1/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:1/5

#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#香港旅游 #筲箕湾美食 #旺角美食 #周末好去处 #柠檬茶 #筲箕湾必食 #饮品 #珍珠奶茶 #外卖 #半价