2023-03-13 217 浏览
经过街市见到啲猪手咁大只🤣都停低睇下先!谂谂下就不如买埋翻屋企加𩠌🤪🧊德式烧猪手(特大) $98呢只猪手不佢系呢间舖头嘅招牌🤩真心劲高货!😼又劲大只🙊4个人分都完全唔系问题!👍🏻猪手嘅外皮好脆身😋味道唔会太咸,啱啱好😙肉质唔会好干身的,肉呈粉红色,肉质又嫩滑😚 最钟意点买附送嘅芥末酱嚟食🤪🧊洒醉海蜇 $45海蜇超入味!😻吸收哂啲酒香✨一打开就即刻飘去我哋个鼻度🤣份量仲要超多!海蜇仲好有口感添😍🧊洒醉薰蹄 $45 靓时小编都几钟意食薰蹄🤪因为冇乜骨🤣懒嘛!呢一种薰蹄我就比较钟意当系小食咁食✌🏻用嚟送酒食花生🥜不知几chill 几正✨洒味都几重😙薫蹄仲好入味添!😆🧊惹味香辣烤鸡髀 $22连只鸡髀都系大大只!啖啖肉!😆超级Juice✨仲要系超厚肉阠同烧得好香!辣辣地几惹味😚令人会追住嚟食🤩仲要唔算太辣啵😼✨今次食完,真系觉得呢间好适合用嚟加𩠌!😍就算唔用力加送平时买来做一啲佐酒小食都唔错🍻性格比:9/10好食程度😋:8.5/10回头指数💓:8.5/10 📍烧洒一族 (大元街市) (大埔)大埔汀角路10号大元街市地下403号舖

🧊德式烧猪手(特大) $98

🧊洒醉海蜇 $45

🧊洒醉薰蹄 $45

🧊惹味香辣烤鸡髀 $22

性格比:9/10
好食程度😋:8.5/10
回头指数💓:8.5/10

📍烧洒一族 (大元街市) (大埔)
大埔汀角路10号大元街市地下403号舖