2021-11-08 211 浏览
行过见到有人龙排队买豆腐花,门口写住现场制作 选用 加拿大无基因改造特级黄豆,8蚊一碗,外卖加1蚊,小朋友话想食豆腐花,咁我地就排埋一份买外卖返去食啦~ 好多口味选择㖞~同小朋友先食冰糖口味既豆腐花,佢话好食,之后我同佢开心share 桂花冰糖豆腐花,佢话原来桂花味仲好食㖞~我都觉得桂花味好清新,之后我再同佢share我最期待既花奶豆腐花, 原来花奶同豆腐花可以咁配合,都系一个惊喜🥰,最后总结,佢同我一样都系最钟意花奶味豆腐花。呢度既豆腐花豆味香浓。..薏米白果豆腐花都好吸引呀~咬落薏米同白果配上滑滑既豆腐花~仲有双重口感😄 ..豆浆同腐乳都好吸引㖞~我地叫左燕麦豆浆,饮落有啲咬口,仲有饱肚感,豆浆同燕麦既比例适中,容易入口,感觉几健康㖞。 腐乳有辣同唔辣。..除左燕麦豆浆,仲有 薏米豆浆 同少糖 及无糖豆浆,豆浆黎讲都算多选择。 现场可以立食或者外卖。

现场可以立食或者外卖。
外卖自取