2019-05-25
观塘美食向来搞作多多 但又有环境又有高质素自助餐就寥寥可数 今日经朋友口中得知此餐厅 一于book位try try占地面积好大 可以容纳好多人 地方非常宽敞 坐得又舒适 完全冇焗促感 而且装修梦幻犹如进入魔法世界先来吃过前菜 沙律吧有四至五款食物提供 整体蔬菜非常新鲜脆口 而且有多款酱汁配套 每位客人入座均可享有一客海鲜拼盘 餐厅是用时令海鲜的 所以保证款款新鲜 配上鲜味嘅龙虾汁 好味到晕 超钟意呢个罗宋汤 非常浓味 而且煲到啲蔬菜好淋 酸酸味味劲开胃美式食品肉类大杂烩 食肉兽一定钟意 有德国咸猪手 烧汁骨排 大肉肠…… 非常丰盛川菜美食酸菜鱼 酸酸辣辣鱼肉嫩滑非常,而且冇骨, 啖啖肉㗎,啱晒我呢啲唔识吐骨嘅人泰式菠萝炒饭 加咗黄姜粉同埋 肉松及提子干 成个饭好香好有镬气 仲有新鲜菠萝㗎田螺焗薯蓉 呢个一定要食 田螺肉唔鞋口 薯蓉又细又滑 好creamy 相当出色最后当然系甜品时间 有大量手作甜品 卖相相当吸引 味道不会太甜 非常适合香港人口味仲有爆谷机提供 一粒粒热辣辣嘅爆谷即制而成 必定要试而家晚市自助餐成人做紧6折优惠 平均二百蚊左右一个人 好抵食!!!
仲有爆谷机提供 一粒粒热辣辣嘅爆谷即制而成 必定要试