2017-04-05 127 浏览
一入到去好有异国风情全部都系外籍嘅侍应餐厅入面都比较黑颇有情调同朋友坐低之后打开餐牌发现入边真系咩都有得食。有意大利嘅Pizza、意粉啦印度咖喱啦,墨西哥菜...咩都有😍我哋呢就决定咩都叫啲😋 首先黎既系饮品 我同朋友呢分别去咗芒果雪糕奶昔同埋芒果乳酪  杯芒果雪糕奶昔系三色雪糕嘅味 朋友个杯芒果味浓啲甜啲 下次我会识简之后嘢食就慢慢上紧啦都几快有印度烧鸡 Pizza 烤猪肋骨 黑松露意大利饭 同埋印度咖喱鱼虽然有咁多种菜式但全部都冇令我失望特别钟意嘅系个四季Pizza,唔同一般嘅意大利Pizza上面有啲类似泰式辣酱再加酸忌廉酱 神奇地好惹味 另外猪肋骨都几抵食 大大份,唔会干 啱晒同朋友一齐share💪🏻💪🏻 见到隔离枱食烧金枪鱼沙律好似好好味但实在太饱下次先再嚟试👍🏻

虽然有咁多种菜式但全部都冇令我失望

Pork Ribs (half rack)
2017-03-31
Pork Ribs (half rack)
  • four seasons pizza