2018-05-13
接朋友放工之后带我去食楼下既西餐放工时间好似比较小人 不过我中意咁样倾计原来楼下系商场型式 行入呢间既感觉系开放式既cafe咁都几大 门口仲有啲高枱睇完menu觉得似一间多国既餐厅 有日式 西式 中式岩唔同人既口味我就叫左最中意既Carbonara❤️ 中间仲有个蛋 好多bacon仲有啲香菜苗(个人就麻麻)食既时候夹起左 整体黎讲唔会太漏 扁意粉唔会太林都唔系un 加埋啲cream同蛋桨捞埋好好食朋友就叫左个日式鳗鱼饭 一个便当既卖相都好靓 虽然好似份量唔多 但朋友食唔哂 我试左条鳗鱼都好香 加埋个烧汁好最紧要又系有个流心蛋 捞饭正呀饮品就叫左热情果梳打同埋荔枝龙眼梳打个人比较中意荔枝龙眼梳打 两只水果既味好夹 又香又甜 好岩女仔饮最后埋单300蚊左右 食个西餐都差唔多啦 仲有咁多选择 美中不足系晚上有甜品 劲想食佢啲甜品唯有下次先食
饮品就叫左热情果梳打同埋荔枝龙眼梳打