2024-05-25 2147 浏览
最近有个同事要离开公司, 为咗饯别佢, 我哋一行十几人就嚟食海鲜大餐  呢间餐厅出名海鲜新鲜, 而且价钱公道, 所以好啱我哋呢班同事夹份食  我哋叫咗好多菜式, 有榨菜牛肉笼仔饭 &&& 无骨沙姜鸡饭 &&& 清蒸红蟹 &&& 花雕鲍鱼 &&& 清蒸海斑 &&& 蟹膏蒸龙虾等等  榨菜牛肉笼仔饭 系我每次嚟到必叫嘅菜式  咸香嘅榨菜配上滑嫩嘅牛肉, 再伴以香喷喷嘅米饭, 简直系极品  无骨沙姜鸡饭 嘅卖相亦都非常吸引  鸡肉新鲜啖啖肉  沙姜嘅味道好惹味, 食落好开胃  海鲜我哋叫清蒸红蟹 &&& 花雕鲍鱼 &&& 清蒸海斑 等等  啲海鲜真系超级新鲜, 肉质鲜甜, 啖啖都系鲜味  最令我哋赞不绝口嘅系 蟹膏蒸龙虾  龙虾嘅肉质弹牙, 蟹膏鲜甜无比, 系好正!

榨菜牛肉笼仔饭
无骨沙姜鸡饭
清蒸红蟹
海鲜套餐
2024-05-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
无骨沙姜鸡饭
  • 海鲜套餐