餐厅: 小曼谷泰國美食站
资讯:

午餐泰式烧牛仔骨配木瓜沙律,跟冬荫杂菜汤同龙眼冰$63烧牛仔骨一片好薄肉但系新鲜juicy!配埋泰式酱汁真系好惹味!系真系烧烤嘅味道~木瓜沙律我走花生,其实都几大碟,因为我食唔到饭,所以拣沙律,但佢个汁就完全唔系泰国酸辣嘅味道,酸都唔多,比较甜!仲成碟水咁!个汁真系唔ok但木瓜好清脆爽口!龙眼冰正常,反而个杂菜汤比想像中好,但就细碗啲,冇咩杂菜比你,因为系冬荫嘅味道,屋企人饮唔到咁辣,就比埋我饮。其实铜锣湾午餐嚟讲,呢个价钱都ok因为都有汤有龙眼冰,同埋午餐选择算多,不过我哋食完都未上碗汤,问个侍应佢仲质疑我哋咁,我话好明显就冇嚟先问啦🙄叫佢落埋餐饮就唔出声,问佢落左单未定点,佢就要我哋自己QR code落单🤦🏻‍♀️其实而家疫情后系咪人手唔可以帮客落单只可以扫code落单呢?全场仲要得我哋一枱客,真系科技嘅进步⋯-收到OR话餐厅投诉我系试食活动好彩我一向有keep单唔该OR咁钟意审批就讲下餐厅虚报为求0负评系咩玩法?
午餐泰式烧牛仔骨配木瓜沙律,跟冬荫杂菜汤同龙眼冰$63
泰式烧牛仔骨配木瓜沙律
泰式烧牛仔骨配木瓜沙律

杂菜汤

其实铜锣湾午餐嚟讲,呢个价钱都ok

-收到OR话餐厅投诉我系试食活动
好彩我一向有keep单
唔该OR咁钟意审批就讲下餐厅虚报为求0负评系咩玩法?

• 烧牛仔骨