2024-05-29
我分别嗌左水牛芝士焗肉酱意粉、怀旧慢煎西多士套餐,沙嗲牛肉通粉🍜仲有份招牌四宝饭🍛,而野饮嗌左奶茶红豆冰同埋谷古(用好浓嘅朱古力粉冲制而成),健康又好味😋-水牛芝士焗肉酱意粉🍝系用意大利水牛芝士🐮,芝士味道劲浓,岩晒芝士控食‼️意粉份量都好多,如果两个人share都够食啊🤣-怀旧慢煎西多士🥪老板系采用新界流浮山龙翔出产嘅鲜鸡蛋🥚,西多士系浸过鸡蛋再拎去煎,所以蛋味好重👍🏻除左炼奶之外,仲有枫树蜜糖🍯,一份入边可以有两种食法🤩-沙嗲牛肉通粉🍜沙嗲酱系佢地自己熬制出黎,牛肉都好新鲜添🐮,唔似我地平时系其他茶餐厅食到嘅沙嗲牛肉通粉咁,可以跟自己口味加入沙嗲酱😍-招牌四宝饭🍛我拣左叉烧,有两粒太阳蛋🍳仲配埋啲杂豆同埋肉酱,可以捞埋啲饭食😋-奶茶红豆冰同埋谷古🧋呢两杯野饮好浓,红豆都好多,夏天饮呢两杯野岩晒🥳