2023-09-04 1422 浏览
✨素片皮鸭本身想嗌素刈包,点知个waiter听错😂🤣其实都几似真片皮鸭㖞,用皮夹住素鸭素酱𠮶啲,包晒一齐食 就会比酱抢晒啲味。如果斋食块素鸭,就等于食紧一块咸嘅面筋,唔好预佢同真鸭肉咁🙈✨牛油果法式焗多士我不嬲都唔钟意食avocado,因为又肥又难食🥑不过呢一款系牛油果蓉加素芝士,出奇地好食🤤💚甜甜地,好香,芝士热起上嚟都识拉丝。而法式多士唔系好硬,外脆内软,同🥑🧀几夹!✨鲜茄肉酱焗意粉佢应该要叫芝士茄膏焗意粉😂😂一啲都唔肉酱的,只系里面有少少斋肉碎同蘑菇。食落个意粉系甜,都几香番茄味🍅意粉都有微微弹性🍝🍁✨香酥炸大肠呢个真系睇个人口味,在坐有个人好钟意食佢,但系我食咗一旧就冇再食😂唔识欣赏😂😂就系好普通嘅炸面筋,系炸得几酥脆嘅~✨水东芥菜酿豆腐煲。系几清热嘅感觉嘅,豆腐冇咩调味,偏硬啦 应该煮咗好耐。芥菜唔苦嘅,呢煲落劲多黑椒㗎,可能想遮芥菜本身嘅苦味?啲汤好清甜咖,如果落少啲黑椒就完美!✨糖水:咋喳我最钟意呢间嘅糖水系列,几专业😂🙈呢碗好多豆,红豆啊黑豆啊。✨(p.8)素芝士我都几钟意,其实芝士薄pizza都好正,同𠮶个牛油果包一样 识拉丝。
✨素片皮鸭

✨牛油果法式焗多士

✨鲜茄肉酱焗意粉

✨香酥炸大肠

✨水东芥菜酿豆腐煲。

糖水:咋喳

2023-09-03