2016-03-19 225 浏览
今次想写既餐厅主题主要要针对一家大细去既,仲要系好欢迎有小朋友既。餐厅入面布置简洁,出面有售卖精品部,入面就有座位,可借系要自己去企系张台隔离等位既,好似去左中式茶楼甘样。呢间餐厅我已经系第2次去了,因为味道几好味,而且有提供不同菜式可供选择,有东南亚风味、欧陆式、意粉类、Pizza 、三文治、小食等。我今次点左一碟温泉蛋烟肉忌廉汁阔条面食既,但我转左做意粉。呢间餐厅系要自己出去点菜,自己拿的,而且制作时间彼长,相信起码要等20分钟才有得吃啊!好喇到温泉蛋烟肉忌廉汁意粉上埸了,卖相都ok,虽然不算太精致但都可接受的。意粉既味道因为渗入左忌廉汁,味道不太浓而且又不杰,汁既浓度刚刚好。烟肉都几爽口,够大块而且都彼多,我将只温泉蛋与烟肉忌廉汁一起混合起来,一口吃下去,感觉非常香口,可能烟肉本身有少少咸味,再加上忌廉汁中和番,而且意粉又煮得软硬适中,好好味道,一个人食绝对够饱的。我再叫了一杯热咖啡叹下,咖啡虽然无乜特别,但都算是合格的。餐厅各样美食既价钱都算抵食合理,所以大家不妨去试下啦。