依然喺度🤩 小编觉得真心唔错🤪.🐷蒜片牛舌芯第一次叫呢一个小食 牛舌心口感软嫩 带有浓浓的蒜味 而且啲蒜片脆卜卜 增加咗整体嘅口感丰富度😋 超级开胃!🐷香辣忌廉鸡肉炒面炒面嘅面条Q弹有嚼劲 鸡肉鲜嫩多汁 加上香辣忌廉酱 味道比我想像中辣🌶️ 但系感觉接受得到 而且味道浓郁🤣 之前一向都系食开忌廉乌冬唔辣嘅 今次挑战食呢个 面头都系有啲忌廉喺度🤣 捞埋一齐之后成碗面都好creamy🥰🐷吉列牛定食每一台都有一个石烧炉😌 我哋叫咗呢一个吉列牛定食都系需要用到😂 好处就系可以自己决定要几熟嘅牛肉 🤪 每块牛肉都几厚🥰 但又唔会因为咁而觉得好靭 而且有薄薄地嘅一层面包糠包住咗 🤣 食落去就更加香同埋有口感 仲有芥末沙律酱可以点牛肉 感觉都几特别 个芥末沙律酱唔辣嘅 真心几好食😋 而且呢一个餐仲有胡麻豆腐、胡麻车厘茄、味噌汤同埋一碗饭素饭🍚豆腐新鲜 而且好滑😂 车厘茄不过不失咁样啦🤣 冇咩特别好点评 个饭成碗都系日本嘅珍珠米🥰 加埋上面嘅饭素 食落特别好食咁样😂😂😂.吉列牛忌廉乌冬专门店📍铜锣湾耀华街3号百乐中心22楼#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#面包#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食
依然喺度🤩 小编觉得真心唔错🤪
🐷蒜片牛舌芯

🐷香辣忌廉鸡肉炒面

🐷吉列牛定食

吉列牛忌廉乌冬专门店
📍铜锣湾耀华街3号百乐中心22楼

#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#面包#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #铜锣湾 #铜锣湾好去处 #铜锣湾美食