2024-12-01
冇错 小编真系好钟意食串烧所以上次去完旺角食串烧之后今次又去咗第二度同第二个friend一齐食串烧🤩见到铜锣湾呢间人生有限杯 个名听落去好似几特别咁样😂 小编即刻book个靓位🤩🐷大葱鸡肉鸡肉都算系几鲜嫩同埋几大件啲葱唔会觉得好刺鼻 两者配合得唔错❤️🐷豚肉荔枝卷早几日食完豚肉荔枝卷 呢度都有㖞😘都系整得 非常之出色 😆荔枝非常之清甜同爽口 夹埋香浓嘅肉味非常之正🐷流心蛋薯仔沙律冇谂过会喺串烧店食沙律 哈哈哈但系呢个沙律真系唔错上面有只超级靓仔嘅糖心蛋 里面嘅蛋黄已经流晒出黎😆 不过既然食沙律就真系要自己拮烂只蛋 捞埋一齐食😂想讲啲薯蓉真心好味❤️ 唔会令人觉得食完之后好似好漏咁😆🐷芫荽鸡丝手抓饼手抓饼就食得多 不过咁样摆芫荽同埋鸡肉落去嘅真系比较少见 呢间串烧店嘅出品 都真系比其他舖头特别 🤩 感觉有啲似系食紧凉皮嘅调味料😂钟意食芫荽嘅 小编表示非常好味 而手抓饼亦都系非常之出色 口感带点酥脆❤️🐷港式蜜糖多士夹雪糕呢个真系唔小心 叫多咗一份我哋以为一份等于1件 咁我哋就大安旨意叫咗两份最后系有四件.. 饱到傻了但系我哋好努力 咁食咗八成🐷泰式烧墨鱼须呢个都几特别 因为啲墨鱼都几烟靭🥰仲可
🐷大葱鸡肉
鸡肉都算系几鲜嫩同埋几大件