2023-07-13
最近身心疲累。。。放工要揾朋友chill 下🍻呢度真心chill ,😌😌枱面放左扭计骰同埋啲智慧锁,一路倾住计一路玩下都几轻松门口都标明出名手工啤🍺同Gin,店员介绍食物时,知道餐厅有部分食物加入酒嘅元素😲例如会用返啤酒去整,同埋会考虑埋配搭唔同啤酒口味嘅食物,好有wine tasting 感觉😝😝饮<->食都会讲究一番,可以饮到最好味嘅酒香味👍 手工啤各有特色,餐牌上亦写明酒精浓度ABV,苦度IBU和特色Style,好仔细👍😻我地拣 Beer Platter ,可以试到唔到味道同特色嘅手工啤!🫶🏾1set 4杯唔同味道嘅手工啤,Fruity, Hoppy , Sour, Malty原来认真去品尝啤酒都系一种乐趣😃4 种style 都好钟意,而首选系Sour, 口感特别同清新😚😚 食物方面亦好高质,绝对推介👍❤️🥢麻婆Mac & cheese用大量芝士烤焗豆腐同通心粉,再加上川辣味道,口感丰富,食落有惊喜😋😍 🥢油封鸭髀配薯蓉配柠檬酱汁无食过油封鸭髀嘅鸭肉软谂,配埋特调柠檬酱汁,减少左油腻,好夹🤤🤤🤤个薯蓉都要赞下🤓~ 薯蓉加左少少松子仁落去,更加香口🤤 店员话餐厅逢We
最近身心疲累。。。放工要揾朋友chill 下🍻
食物方面亦好高质,绝对推介👍❤️
🥢麻婆Mac & cheese
🥢油封鸭髀配薯蓉配柠檬酱汁
个薯蓉都要赞下🤓~ 薯蓉加左少少松子仁落去,更加香口🤤
店员话餐厅逢Weekend 会有魔术师驻场表现,下次要夹啱时间可以现场睇魔术