2021-09-27 2660 浏览
手摇都系𠮶啲配料但佢差唔多有齐哂 仲要极多matching🤣选择困难嘅人表示很痛苦haha。。。🦔👉波霸观音鲜奶(中杯) $34口渴嘅我醒唔起波霸手摇系无大size😢望住frd子杯高我唔止一寸嘅奶茶我有少不忿🤡不过咁样显得呢杯波霸份量唔少啦 仲要真系超软糯Q弹🥰咬落口感好好 但但但奉劝大家唔好好似我咁叫走甜 虽然波霸本身有黑糖调味 但就系鲜奶底走甜得太彻底 无乜味 相比下波霸嘅甜就over了 成个味道唔太平衡wuuu 宝宝心里苦但宝宝不说。。。🦔👉铁观音珍珠奶茶 $25朋友呢杯明明同样叫咗走甜 但珍珠同奶茶嘅甜味配合得好好 起码饮落无我咁hard feeling🥺珍珠相比下都无上者波霸咁蜜 个奶茶底都仲饮得出铁观音味 整体口感不错的🤡只想说在这健康少甜的年代 大家要谨慎作出选择Wahaha
。。。🦔
波霸观音鲜奶