2020-11-10
The Butcher’s ClubTexansPulled pork sandwichSweet potato friesFried wings x2价钱💲: $80/ $80/ $33/ $36好味程度😋: 3.7/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 4/5性价比🥢: 3.7/5回头率😚: 3.5/5-之前都有听过The Butcher’s club,见佢地有新menu就去左试下啦!今次仲推出左超过15款全新菜式,汉堡、小食同素食都有架,确保每一个入到去都会有想食的嘢🤤 -我就叫左个Texans,呢款入面有我好中意的烟肉!烟肉煎得啱啱好,有小小焦边,完全帮个包加晒分🥰 入面仲有炸洋葱圈同焦糖洋葱,令到个包会多阵香气🤩 佢地的包系有层粉系面,比想像中软熟,但就略嫌可以再烘耐啲同落多小小牛油🧈咁先会香🤭 佢地的牛肉汉堡扒用左100%干式熟成牛肉做,咬落松软,唔会太实,偏向松散个种☺️ 牛味就一般,但入面都有小小粉色,生熟度啱啱好令佢几juicy,配埋蓝芝士同bbq sauce好夹,又够重口味😜-另一个就叫左pulled pork sandwich,呢个系慢煮手撕猪肉做主角,肉唔会太鞋,真系一
Texans
服务🍴: 3.5/5
环境🗾: 4/5
性价比🥢: 3.7/5
回头率😚: 3.5/5
另一个就叫左pulled pork sandwich,呢个系慢煮手撕猪肉做主角,肉唔会太鞋,真系一丝丝,但个酱有啲太湿会影响卖相🙈 佢比左好多猪肉所以一咬好容易跌架。入面有炸洋葱圈,增加口感,再有块脆的生菜,令你咬落去唔会觉得一patpat😀 呢个个酱系墨西哥辣椒酱,有辣椒的香味,但冇咩辣味,唔太食辣的都可以叫👍🏻
小食方面佢lunch有set,我地就叫左个🥗同番薯条。沙律一般,菜唔系超新鲜。番薯条就好甜,好有🍠味,但系比较软,唔脆的。如果接受到的应该会几中意😗 见到有新小食,我都叫左2只炸鸡翼试下🥳一只有2旧,鸡中翼同鸡槌x1。入面几嫩,唔会太柴,出面就超脆🤓但外层有啲厚同调味未系好入味。如果想要酱来沾,就记得加钱叫个dip la!😏 而家The Butcher’s club仲出左印花奖赏计划,消费满$80有一个印花,集齐指定印花就可以换小食,啤酒同burger架啦🤪 如果系附近返工,啱晒同一班同事来呀!😆