2019-05-13 47 浏览
位于荃湾既相马日式放题距离地铁站行十分钟既大鸿辉中心,虽然位置有点偏,但好在地方非常阔落,成层都系餐厅。朋友同我简左个卡位坐,仲可以望到荃湾夜景。——————-238 蚊既日底火锅放题有特级靓牛肉同埋猪肉同鸡肉一份。 ——————-汤底方面,我地简左个日底猪骨汤(呢个好味), 同中华辣汤底,稍嫌过咸,味道一般。啤酒另外加58 蚊免费添饮, 系日本既生啤啊! ——————-除左啤酒另叫, 其他饮品系自助,饮品选择都好多, 惊喜既系有coke plus, 食得放题咁肥腻既野,有coke plus 减少脂肪吸收, 仲唔系放题恩物? 又有韩国既乌龙茶, 牛奶梳打, 本人最钟意饮lotte既桃味牛奶梳打,非常旱见,又好饮。又有热既抹茶。 ——————食物选择都颇多, 好多菇简,金珍菇, 茶树菇, 芋丝, 大芽菜,荀,粟米仔,唔同蔬菜,另一边又有龙虾芝士波,爆多芝士, 墨鱼丸, 鱼皮饺, 鱼蛋,手打乌冬,幼面。——————最后食饱饱,有忌廉泡芙同埋雪糕, 同朱古力喷泉,同水果。 抹茶雪糕仲有一小包既夹心士多啤梨云呢拿雪米糍都好好味。成个雪柜比我清左,哈哈!

朋友同我简左个卡位坐,仲可以望到荃湾夜景。

——————-
238 蚊既日底火锅放题有特级靓牛肉同埋猪肉同鸡肉一份。

——————

——————