今次嚟到位于佐敦嘅スーパー丼 Express ✨我宜家先知⋯ 原来呢度楼下有个food court😂😂😂装修比起一般food court靓好多🥺座位都好阔落 坐得好舒适✨————————————————❶ 火炙三色丼 $98三色丼有左口鱼边,火炙三文鱼同埋火炙吞拿鱼🍣三款都切到好薄身左口鱼边比较入口即溶 同火炙三文鱼一样都油脂感都足够 但吞拿鱼就比较有嚼口🤔干干地咁🤣侧边仲配左啲酸姜同埋酸萝卜 可以解一解腻😽❷ 角切杂锦鱼生丼 $88三文鱼| 油甘鱼| 海螺| 八爪鱼| 玉子| 北寄贝| 吞拿鱼| 蟹籽一嚟到满满嘅一碗睇落好足料 但反而有啲估唔到嘅系饭唔系用珍珠米🤣 所以整体食落嘅感觉有啲中式😂鱼生质素就普普通通 过得去😋下次再食嘅话我应该会试吓佢啲熟食系点😚❸火炙左口鱼边 $12个人觉得火炙左口鱼边系最好 经过火炙之后左口鱼机的油香都出嚟😚🤍➍芝麻鸡翼 $12❺ 芝士年糕 $12 两款炸得够香脆✨芝士年糕外脆 入面都几重芝士味 而且几烟韧 但会有啲滞🤪但作为小食嚟讲都几满足😋而且佢有多款$12小食 可以任你添加🤣❻ 日式玉子烧 $12感觉应该系来货嘅玉子烧🤣味道偏甜 质素正正常常 个

————————————————

❶ 火炙三色丼 $98

侧边仲配左啲酸姜同埋酸萝卜 可以解一解腻😽

❷ 角切杂锦鱼生丼 $88

❸火炙左口鱼边 $12

➍芝麻鸡翼 $12
❺ 芝士年糕 $12

❻ 日式玉子烧 $12

感觉应该系来货嘅玉子烧🤣味道偏甜 质素正正常常 个人觉得唔需要特别嗌😚

————————————————
推荐指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10