2023-09-13 95 浏览
经开旺角成日见到呢间外卖店都有人买来食,睇到店面几特别,系以韩式炸热狗棒为招牌,多达15款🌭另外仲有炸鸡、Burger同饭卷!不过好可惜当日我地想食炸鸡,无炸鸡;想食炸鸡Burger但因为无炸鸡所以都无得叫呢款burger;想叫饭卷,无饭卷;就连想食既热狗棒果几款都无🥲 唯有试其他~.我地要左4款热狗棒,店员用个大盒装住,另附上数包茄汁同黄芥末酱,我地拣左:阿里郎(原味)、薯条鸳鸯芝肠、薯条同拉面肠。主要其实系以香肠,裹上炸粉浆同唔同既配料然后油炸,所以整完即刻食就最香!薯条鸳鸯芝肠,食一口后有拉丝效果,芝士几香,而薯条系粗格状,点茄汁就最夹;而拉面款即炸粉浆外铺满拉面碎,口感脆脆地好得意。.另外我地仲点左烤牛肉饼汉堡同韩式炒粉丝,烤牛肉饼汉堡几特别,有异于平常食到既牛肉汉堡,佢系牛肉碎加上大量洋葱整成既牛肉饼咁,食落去爆汁juicy,而且洋葱增加左香甜!而韩式炒粉丝都唔错,几大碗,粉丝好弹牙,加上大量葱、韮菜同萝卜丝炒,酱汁带微甜,好有口感!
15 分钟 (外卖自取)