2020-01-19
去朗豪坊睇戏,开场之前食返餐先。因为想食汉堡,就search到呢间Texas burger。佢喺朗豪坊嘅高层,呢几层都几多嘢食。黎到个重点当然系汉堡啦,佢除咗有一般汉堡,仲有最近嘅大热Impossible meat!🥴我地点左少少小食,同埋两个汉堡。推介食黑松露薯条,唔贵但系有好多黑松露酱㖞,啲薯条亦都外脆内软,好味😋水牛城鸡翼,个皮都系脆嘅,佢上咗两款酱,芝士酱同水牛城酱(?),不过我都系想佢整埋coat好比我。芝士酱味道一般,芝士味太浓太稠😂😂呢间店叫Test burger,当然要点佢嘅德州烧肉牛肉汉堡啦!啲牛肉又香又多汁,仲有烟肉同洋葱圈,啲汁一路食一路多到滴系个碟度,个包亦相当送^_^松软,唔错!另一款叫嘅蓝芝士牛肉汉堡,基本上个配搭都系差唔多,个汁就转左蓝芝士味,又唔会太浓烈,都几夹㖞👍🏻Overall 唔贵又几好味,又就脚,黎开睇戏应该会再食~
我地点左少少小食,同埋两个汉堡。
Overall 唔贵又几好味,又就脚,黎开睇戏应该会再食~