2023-05-13 853 浏览
因为最近屋企人有事需要到港安医院留医,所以有机会系附近揾食,误打误撞之下俾我揾到呢间非常juicy既汉堡🤤今日同老公分别试咗特浓芝士双层牛堡同埋超级勇士牛堡4层老公既勇士牛堡4层,顾名思义就系有4块非常Juice嘅牛肉汉堡,咬落去啖啖肉汁,个汉堡包厚到连老公咁大个咀都要分开黎食🤣而我咀细啲所以试双层就够,但最后都系要分开黎食🤣因为虽然系两层,但系两块牛肉汉堡都非常之厚身,而且非常多肉汁,而汉堡包嘅包身非常松软👍🏻另外双层汉堡跟餐我地叫左咖喱角同埋加咗炸烧卖,呢两款小食不过不失啦!两杯餐饮分别要咗冻奶茶同埋冻咖啡,冻饮非常够份量,平时出去食嘢最怕杯咖啡到喉唔到肺,呢度嘅冻咖啡份量啱晒我,而且味道唔差🤭不过冻奶茶就略为甜咗一啲整体来讲,我觉得呢一餐性价比都几高㗎🤣如果下次再过开嚟呢边嘅话,我谂我都会再叫黎食🤤
今日同老公分别试咗特浓芝士双层牛堡同埋超级勇士牛堡4层
外卖送餐