2015-03-14 3715 浏览
餐厅有几层, 入去第2层巳坐满位子, 坐位与其他位距离较近, 内有酒水bar, 感觉似去酒吧! mushroom pizza 饼底用上oat, 薄薄饼底配上芝士加落及火箭菜, 口感好软香口。如果芝士再多个层次更好食。organic pasta 多种配料做法出来有多种口感味道, 好香浓, 味道特别, 带有田园风味又不会太泛味。 rainbow roll with lemonade卷物内的食物丰富, 有多种食物配搭, 少少奇怪其一好似有义烧在劵物内, 整体配上杧果汁好清新,唯一败笔粉皮太厚左少少, lemonade fresh taste。choco tofu mousse cake: texture 满口豆腐感觉, 不甜, 朱古力味道唔够香浓, 饼底加了oat, 好健康

mushroom pizza

organic pasta