2022-12-26
🛍百味市集🛍📍: 铜锣湾渣甸街 66号亨环地库至1楼⏰:10:00am-10:00pm最近经过cwb 行过见到呢间占地6000尺嘅市场 店舖有三层 提供左世界各地嘅优质食材 有酒类、肉类、生酮饮食同零食专区 满足晒我既需要✨香港铜锣湾嘅不坊过黎一睇💓地库主要卖酒类 有多款世界各地出产嘅红白酒、清酒、香槟及威士忌等🍷🥃🍶钟意饮酒既一定要去睇下✨地下个层主要卖零食、生酮饮食、素食等 有好多款选择 除咗有泰国零食、台湾零食等之外 亦都有香港制造嘅港式零食😍价钱唔贵选择又多 买左几包香港制造嘅花生反屋企比屋企人食🙌🏻生酮饮食方面嘅选择都好多 就连蜜糖都可以生酮😂我哋选购左鸡胸肉脆片、蒟蒻乌冬 入到呢个市场真系包罗万有 想要乜都揾到🙌🏻选择都好多!一楼主要都系冻肉、急冻食物、火锅配料等 仲有花茶、宠物用品、糖水等 睇到眼花撩乱😂成个场行左一个钟都未行完啊 钟意采购嘅真系岩晒!🔸特别优惠🔸加入做会员 逢星期一可以享有正价货品九五折优惠
📍: 铜锣湾渣甸街 66号亨环地库至1楼
⏰:10:00am-10:00pm