2023-10-09
今晚终于成功约到一对中学同学,因为有左小朋友,家庭等不同各自既中心点,于过往十年见面少左.难得大家可以暂时脱离大家中心点,游离一下,见面,分享,品味.他们其实钟意野外露营及烧肉,奈何角色转变配合剧情需要.当然不能藉今次机会游离得太远的.唔知系AI之强大或是社交平台有偷听功能,系谂紧聚点出现<露营生活>的专页,见介绍发现竟然满足到两个愿望.地点就脚,是上天安排喔~到达时好快安排安座,不得不提员工态度不错,有热诚,更加唔系死板的好服务,系交流有笑容,同时衣著都系配合成个餐厅主题, 赞~!环境靓,真系有种感觉是去左CAMPING ,相信花费及洗费不少换番来.餐具印有LOGO,当然更加系配合主题,全是CAMPING使用既食具.其实这种食具是不能中央洗或是用洗碗可清洗,一定要用人手(又系钱).同时有户外部分,当出外走走,中秋既布置仲未拆,就追个迟月先啦~其实一大班朋友围住食下倾下计都唔错,后来一问原来可以包场,大小朋友生日PARTY都唔错!搅左禁耐,原来都仲未点餐真系几唔意思,当然他们完全冇俾过压力既~!不过难怪既,太多野令人分心,仲要有LIVE BAND 听下歌焚. 情有可愿啦
大小朋友生日PARTY都唔错!
搅左禁耐,原来都仲未点餐真系几唔意思,当然他们完全冇俾过压力既~!不过难怪既,太多野令人分心,仲要有LIVE BAND 听下歌焚. 情有可愿啦 !
最后叫左个,<营地特选海鲜餐> , 再加左个<和牛六点盛合> .
海鲜,全都系新鲜(好似就系海即捞即煮),加上调味配菜. 掂!
牛肉 ,我唔系咩食家,烧完油脂既香气,入口即溶 掂!
点解佢系多角色,因除左野外露营及烧肉之外,原来仲系一个品酒既好地方.
因为除左啤酒外,仲有好多款不同清酒….场主推介浊酒都系第一次尝试. 掂!
仲叫左少少小食 个架火车仔一睇就知唔系淘记出品,据讲真系系日本买番来.
最后结胀时.真心要多去几次支持,环境食物质素,冇左都唔知点算~!
听闻来紧会有新搅作,期侍!