2019-10-10
因应6月至今的事件, 蕃茄师兄曾经多次请大家食茄牛通~但佢未请茄牛通之前我已经食过~今次就同未试过的朋友一齐黎食~汤底主要系蕃茄, 唔系完全茄膏味, 因为唔系杰身, 而且饮得出系蕃茄原味"犇犇有礼"主打系三个不同部位的牛肉, 分别是牛面颊,牛坑腩同崩沙腩; 根据师兄的讲法, 系3种唔同的质感~但我只系觉得:好好食,好有肉味, 同好牛...朋友叫左"芝see菇牛:, 里面有免治牛肉, 草菇同芝士; 感觉系"斋"D, 芝士唔系多, 草菇食落就多D啦另一个朋友就叫左"带子牛郎", 之前我都有试过"一贝子"带子好大粒, 而且唔会好干三个人食惊唔够饱就再叫多个"鲜炸紫菜墨鱼丸" ,um....食得出墨鱼粒同紫菜~面款其实都有4款拣,真系唔中意食面就可以拣生菜底饮品最近多D, 极度推荐大家饮柠檬雪梨露, 酸酸甜甜几开胃最多太多人去"惩罚"师兄~所以真系可能等到发脾气都未入到去食~不过就为左佢张单的"香港人加油!"等下系值得既!
今次就同未试过的朋友一齐黎食~
面款其实都有4款拣,真系唔中意食面就可以拣生菜底
饮品最近多D, 极度推荐大家饮柠檬雪梨露, 酸酸甜甜几开胃
不过就为左佢张单的"香港人加油!"等下系值得既!