2012-03-13 380 浏览
公司有同事要走了,好豪气咁买左cova cake 请我地食。cova 既cake单睇外表真系好精致好吸引,唔知味道如何呢?同事分别买左几款饼,分别有蓝莓芝士饼,杂果吉士打tart,仲有tiramisu,杂果芝士饼同朱古力慕丝。因为我之前食过好多次cova既burberry cheese cake,所以今次无拣,我拣左杂果吉士打tart,因为见佢d杂果好新鲜好吸引。杂果吉士打tart望落好似好香脆,点知.....一啖食落去.....个tart好硬,跌晒分数!要食晒d杂果之后,最后食个tart....反而d杂果挽回分数,有蓝莓芒果蜜瓜哈蜜瓜红莓,尤其系芒果,好甜呀!另外位同事拣左杂果芝士饼,一样的杂果,但系变左芝士饼。味道不错,食左唔会觉得太甜,甜道岩岩好。值得一赞!

杂果吉士打tart
卖相精美既cova cake
外卖自取
杂果吉士打tart
卖相精美既cova cake
  • 杂果芝士饼,蓝莓芝士饼