2021-04-22
呢间私房菜绝对系食完会回头,连拣饮择食嘅人都系咁话好味😋好好食,食完仲排名边碟最爱,证明大家真系食得好开心~♥️🌟上菜纸~仲有其他正嘢,详情向店员查询🤣店员好细心,见有个中童,问辣度需唔需要减👍🏻开胃前菜~睇颜色已觉卤得入味!色靓味道啱,够淋!中间麻辣青瓜鸡丝惹味~大大只蛏子,每人一只~蒜蓉豉油汁较得好好味😋蒸得刚好,无砂唔韧🤩上枱引来哇哇声~龙虾有得拣🧀芝士/上汤/🧄蒜蓉我细细个已经一吃爱上芝士龙虾🦞,所以三秒决定咗芝士,唔该~龙虾新鲜,肉质爽口弹牙!啖啖肉~个芝士汁惊喜㖞~用嚟捞脆面,有韩风feel😆好好食呀~~~赞到不得了,入口软腍入味~除咗好食,就系好好食,佢系我全晚三甲之选~🤩例牌份量都唔小👍🏻龙趸腩多肉骨小,平时唔食鱼嘅人都一口接一口,令我对「拣饮择食」一词重新认识拣饮择食:拣好食嘅嚟食😆而家睇相都流紧口水🤤小小酸味味~士多啤梨🍓香甜味~🌸少女感觉看似普通,但因为成餐得呢碟菜,所以都好受欢迎😆个上汤都几好饮😋蟹油炒面,香~估唔到阿中童赞不绝口👧🏻♥️最无惊喜系佢😆正常芒果布甸仲好细杯⋯吊人胃口~可唔可以大杯啲呀🤣🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟总结🤩大㕑用心制作,我地用清碟嚟表达对大㕑嘅赞美
🌟上菜纸~仲有其他正嘢,详情向店员查询🤣
店员好细心,见有个中童,问辣度需唔需要减👍🏻
大大只蛏子,每人一只~
蒜蓉豉油汁较得好好味😋蒸得刚好,无砂唔韧
🤩上枱引来哇哇声~
龙虾有得拣🧀芝士/上汤/🧄蒜蓉
我细细个已经一吃爱上芝士龙虾🦞,所以三秒决定咗芝士,唔该~
例牌份量都唔小👍🏻
拣饮择食:拣好食嘅嚟食😆
而家睇相都流紧口水🤤
小小酸味味~士多啤梨🍓香甜味~
🌸少女感觉
看似普通,但因为成餐得呢碟菜,所以都好受欢迎😆
个上汤都几好饮😋
蟹油炒面,香~估唔到阿中童赞不绝口👧🏻♥️
最无惊喜系佢😆正常芒果布甸
仲好细杯⋯吊人胃口~可唔可以大杯啲呀🤣
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
总结
🤩大㕑用心制作,我地用清碟嚟表达对大㕑嘅赞美!
♥️多谢大㕑完美烹调食材!
👍🏻食物以位安排,份量绝对够!
🧑🏻店员个个上菜都笑笑口,温柔有礼,唔似酒楼个啲无表情😆