2019-10-27 185 浏览
见到大快活宜家有个每周惊喜,又多人排队,就去凑下热闹。今个星期系吉列猪扒配脆皮肠、烚蛋同英式多士配饮品,只系30蚊,梗系要试下。另外叫左个蜜糖鸡扒配珍宝肠、粟米同英式多士,仲有个午餐肉雪菜肉丝米粉,非常之丰富。讲讲佢个每周惊喜,一望落去好有睇头,块吉列猪扒够哂大块,岩哂钟意食肉既朋友,而且咬落去吾会太干又冧,配埋沙律酱都好易入口,呢度仲可以要求攞幼滑花生酱揸多士,吾需要另外加钱!而蜜糖鸡扒煎得外表都算香脆同薄身,但配既酱汁个人就觉得吾算好夹,而珍宝肠既皮偏冧,吾似平时食个d脆皮肠。而火腿通粉同午餐肉雪菜米粉就普通,冇特别惊喜,但摆耐左d汁比d粉吸哂既时候,会觉得有d咸。整体黎讲个每周惊喜既吉列猪扒餐算系抵食,大大块既猪扒仲有几样配菜,可加钱加配个面食,大快活的比另一间同类既连锁快餐多选择同丰富,宜家又有每周惊喜,偶尔食下都系吾错既选择
2019-10-27
$38 (早餐)