2022-06-12
做完Yoga 去食个super don 饭~ 正!同朋友做完Yoga 饿饿地去揾野食~ 经过见到super don有好多款Don 饭食!有刺身don,和牛don,咖喱don饭等,超多款式可以拣,我地就走左入去医下个肚啦!我地叫左2个don饭一热don一冷don share 食~ 咁就有2款口感啦~ 每款don 饭都包左一个汤同埋一个沙律~ 先饮汤暖胃再食埋沙律跟住到don饭,循序渐进既食饭都令个胃健康! 热don 饭我地叫左温泉蛋酱烧牛肉don ~冷don饭系海之幸don! 温泉蛋酱烧牛肉don有牛肉,杂菇,白葱,45度温泉蛋同埋洋葱🧅杂菇同埋牛肉都好多,加埋个温泉蛋一齐食真心好正!健康又美味!海之幸don有松叶蟹肉,北海道帆立贝,北寄贝,甜虾同埋蟹籽!超级足料~北海道帆立贝真心好好味好高质!甜虾同北寄贝都好新鲜!蟹籽好爽口弹牙!松叶蟹肉份量都好足!餐厅装修好日式~ 感觉好似去咗日本既don饭小店咁,简洁嘅设计坐得好舒服!