2021-08-16
咁啱系同一间食过早餐午餐,决定一次过写食评食物选择好多,适合大胃王同追求健康人士。不过可能难为左有选择困难症既朋友早餐食左F餐,香辣牛肋骨米线,可转烚蛋,图片有两只蛋,但其实Size只系比鹌鹑蛋大DD,多士可以转全麦。开头以为香辣会系红色辣酱,所以一上黎认唔到系我个餐牛肋骨份量足够,系个酱有少许失望,唔够辣。Lunch方面:本身见到好多食评赞春鸡抵食,谂住食春鸡,竟然无左最后食左个H西冷餐。西冷好薄,表面多油;配菜丰富,有薯蓉玉米同西兰花。前菜就系胡麻豆腐,清清地几好。饮品选择竟然有果醋,好少见到出面餐厅有提供,试左一口朋友既,几好味。我自己饮奶茶(走甜),亦好香浓。总括而言好评,推介选择多坐得舒服,比隔离食肆安静,而且可以慢慢叹,唔惊被人赶。PS 但Lunch就唔好叫牛扒餐,可有其他便宜之选。可以试下佢地个奶茶,的确唔错。
Lunch方面: