2024-01-22 46 浏览
新蒲岗原来开左间新铺,有Pizza、意粉,好多选择,岩晒同friend可以食到各自想食嘅野!我地叫左香蒜大虾炒意粉、迷你批套餐、柠檬鸡翼、芝士烟肉焗薯蓉、柚子梳打同青柠梳打🤤🥢 香蒜大虾炒意粉我本身好钟意蒜味嘅野食,而呢个意粉够蒜白之余,弹牙有嚼劲,加埋香蒜同大只鲜嫩嘅虾,味道非常鲜甜同滋味👍🏻成个菜式搭配得恰到好处,要佢满分💯🥢 辣肉肠迷你批呢个迷你批系心型 好特别😍size岩岩好,一个女仔可以食得晒又够饱👍🏻辣肉肠嘅辣度适中,肉肠鲜嫩多汁,同迷你批一齐食更加好味🤤🥢 柠檬鸡翼我地再叫左啲小食,呢个柠檬鸡翼绝对系鸡翼控嘅最爱!鸡翼煎得金黄,每一口都带有浓郁的柠檬香气,非常清新开胃👍🏻肉质鲜嫩多汁,配上柠檬嘅酸酸甜甜味道,我地好快就食晒🤤🥢芝士烟肉焗薯蓉另一个小食都岩晒芝士控!薯蓉绵密滑顺,芝士同烟肉嘅香味融合一齐,层次分明,浓郁又滋味🤤🥢柚子梳打柚子梳打清新酸爽,加埋柚子嘅香甜,非常解渴同开胃👍🏻🥢青柠梳打青柠梳打酸甜可口,口感清爽,好适合搭配Pizza👍🏻最后我地食得好饱好满足,又可以系到倾好耐计,坐得好舒服!值得下次再黎~

🥢 香蒜大虾炒意粉

柠檬鸡翼

🥢芝士烟肉焗薯蓉

芝士烟肉焗薯蓉

🥢柚子梳打

柚子梳打清新酸爽,加埋柚子嘅香甜,非常解渴同开胃👍🏻
柚子梳打

🥢青柠梳打

青柠梳打酸甜可口,口感清爽,好适合搭配Pizza👍🏻
青柠梳打

香蒜大虾炒意粉