2024-02-03 2001 浏览
讲起夜晚饿肚,走入老赵这间菜馆真系拣啱!首先,啲咕噜肉,哎呀,外皮咬落去嘎吱作响,肉汁即刻喺口腔内爆发,真系咸甜酸香四溢,食一啖仲想食多啖;就算脑海闪过要减肥,𠮶份诱惑嘅力量,我受唔住啊!🤤然后,椒盐鲜鱿嘛,一字—正!脆卜卜嘅口感配上咸香嘅椒盐,真系掴醒咗我每一粒味蕾。无论你属于边种饮食主义者,嚟到呢度,你都会赞佢一句「质素一流」!嗱嗱,XO韮菜花炒啲什菌虾球,个虾球咬落去爽滑得嚟,XO酱嘅味道提升咗整体既层次感,简直系大满足!👌食夜晚就系要满足,食得开心最紧要。老赵嘅小菜𠮶种亲民感觉,有时连五星级饭店都比唔上。下次有机会,我一定再嚟,试过之后,特别想同满枱人分享𠮶种满足感,呢度,正!😋